Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

De ce sa pariem

„De ce pariem?”
V-ati intrebat vreodata asta?
Cei mai multi oameni, fie ca o stiu, fie ca nu, pariaza (reducand intregul concept) pentru a se simti un pic mai… „in viata”. Da-da! Pentru a simti ca traiesc! Poate ca nu credeti asta acum, dar, pana veti termina de citit acest text, imi veti da dreptate!
Pentru a simti ca traiesc, multi oameni incearca diverse metode pentru a iesi din rutina de zi cu zi: unii merg la stadion, chiar si in Liga a II-a, pentru a injura, pentru a rupe scaune, pentru a arunca steaguri si torte, pentru a se descarca, pentru a face ceea ce nu pot face in fiecare zi (vezi cel mai recent caz, cel cu suporterii dinamovisti in Cupa UEFA, in Olanda, la NEC Nijmegen!); altii – cei mai multi – gasesc diverse motive pentru a suferi…
Suferinta e un bun generator de adrenalina, plus ca ofera un motiv pentru a te ridica si ati continua drumul. Probabil ca, si din acest motiv, fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi de pe planeta: pentru ca te poate face oricand sa suferi, la fel cum te poate face sa te simti in al noualea cer!
Ar trebui sa discut despre toate sporturile, pentru ca, pana la urma, nu pariem doar pe fotbal, unii pariaza pe „caluti” virtuali! Sigur, acolo e vorba numai despre inspiratia de moment, e o loterie, de fapt!
Dar vorbesc pentru moment doar despre fotbal in primul rand pentru ca este considerat „sportul-rege”, cel putin in Europa! In al doilea rand, pentru ca, in cazul fotbalului, nu e vorba doar despre noroc, e implicate si o oarecare cunoastere, o cunoastere a echipelor, a jucatorilor, a potentei financiare a fiecarui club, a sotiilor sau prietenelor fotbalistilor, a maseurilor, pana si a norocului fiecaruia dintre ei! ..