Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

S-a supărat Corina Chirac

eşi se numără printre „pionierii“ Cerbului de Aur, festival la care a concurat în 1971, Corina Chiriac nu a fost invitată să cânte în prima seară a ediţiei aniversare, motiv de supărare pentru artistă, care, simţindu-se „neglijată“ de organizatori, a răbufnit în stilul
caracteristic, acuzând că evenimentul este unul „pe pile“.

„Aşa a fost tot timpul, pe pile şi pe interese, nici pe Dan Spătaru nu l-au invitat, deşi era o legendă în viaţă“, s-a plâns solista. Şi Margareta Pâslaru a povestit unor apropiaţi că şi-ar fi dorit şi ea să cânte. De altfel, în rândurile invitaţilor au fost destule bârfe potrivit cărora, în afară de Direcţia 5, Iris, Monica Anghel şi Doru Tufiş, restul participanţilor la prima seară de spectacol au ajuns „pe pile“ la TVR.

Ruslana, vedeta serii

Cântăreaţa ucraineană Ruslana, câştigătoarea trofeului Eurovision 2004, cu „Dansurile sale sălbatice“ (piesa „Wild Dances“), revine în România şi este capul de afiş al celei de-a treia zi a Festivalului Cerbul de Aur. Provocatoarea artistă va urca pe scena din Piaţa Sfatului în această seară, de la ora 22.50, după recitalul susţinut de Horia Brenciu & Orchestra.

Ştefan Bănică Jr. a ţinut fanii la distanţă

Ştefan Bănică Jr. s-a întrecut în aroganţe odată cu venirea la marele
festival. Pentru început, miercuri seara, i-a ţinut în frâu cu bodyguarzi pe cei 20 de copii de generală şi pe cele două pensionare care voiau să dea năvală pentru autografe la intrarea unui McDonald’s din Braşov.

La conferinţa de presă a venit nervos, declarând că „experienţele sale anterioare la Cerbul de Aur nu sunt foarte plăcute, dar că, de data aceasta (onorariul său e, potrivit unor informaţii vehiculate în presă, de 65.000 de euro
), lucrurile stau mult mai bine“.

Ştefan Bănică Jr. a declarat că cel mai mult, în carieră, l-a influenţat Jerry Lee Lewis şi nu Elvis, aşa cum s-ar aştepta toată lumea. Totodată, cântăreţul nu s-a arătat foarte interesat de participarea la concursuri de acest gen. „Cariera unui artist care cântă pentru public nu este legată de premii, ci de biletele vândute la un spectacol sau de oamenii care vin la acel spectacol“.

Eşecuri în prima seară

Prima seară de interpretare a debutat cu microfonii şi probleme tehnice. Acestea au apărut încă de la primul concurent, Alin Văduva, care a cântat mai bine de jumătate de piesă fără să aibă microfonul deschis. În încheierea serii, cei şapte dansatori spanioli de la Los Vivancos au reuşit să-i convingă pe mulţi spectatori să plece, astfel încât la finalul primei seri piaţa era mai mult de jumătate goală.

Blog Archive

Scoruri Fotbal In Direct: S-a supărat Corina Chirac
Scoruri Fotbal In Direct: S-a supărat Corina Chirac
Scoruri Fotbal In Direct: S-a supărat Corina Chirac
Scoruri Fotbal In Direct: S-a supărat Corina Chirac