Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Goodbye, mister Tarlev!

Intr-un editorial, publicat de presa.md, autorul afirma ca „demisia premierului moldovean Vasile Tarlev este inceputul sfarsitului pentru comunistii moldoveni”. Potrivit editorialistului, in aripa dura a Partidului Comunistilor a aparut o fractura. Presedintele Vladimir Voronin a inceput sa se debaraseze de cei care ar putea sa ii ameninte pozitiile. Premierul Tarlev stia prea multe si avea o putere prea mare, scrie presa.md.
Mai departe citim ca demisia premierului moldovean inseamna recunoasterea esecului politicii comuniste in Moldova. Republica Moldova este cea mai saraca tara din Europa, iar acest lucru arata ca domnul Vasile Tarlev a fost un administrator extrem de prost. Acum, a venit randul lui Marian Lupu. Acesta este urmatoarea tinta de pe lista lui Voronin, pentru ca este singura persoana capabila sa castige imediat controlul asupra Puterii din Moldova. Numai ca Lupu este un bolovan greu de digerat pentru Vladimir Voronin, scrie editorialistul de la presa.md.
„Vasile Tarlev este un semnal puternic pentru acei comunisti care vor sa renunte la marxism pentru social-democratie. Ei sunt gata sa parcurga, in Moldova, drumul pe care l-a facut ideologul social-democratiei, Bernstein, de la socialismul revolutionar la cel reformist,” concluzioneaza presa.md