Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Marsul feroviarilor din 26 martie a fost aprobat

Primaria Capitalei a aprobat marsul feroviarilor din 26 martie, pentru 5.000 de salariati, care vor picheta ministerul Transporturilor si Guvernul, greva generala urmand a fi declansata dupa summit-ul NATO, a declarat, joi, liderul sindical Gheorghe Popa.

CFR ameninta cu greva generala pentru trei zile, incepand de miercurea viitoare, daca angajatii nu primesc autorizatie pentru organizarea unui miting in Capitală. Sindicalistii asteapta, joi, raspunsul final de la Primaria Generala, potrivit Antena3. Tinand cont ca Jandarmeria si Politia nu au autorizat protestul, este putin probabil ca Primaria sa aprobe mitingul. "Politia si jandarmeria au spus ca nu pot asigura securitatea. In aceste conditii, eu nu pot da aprobarea", a precizat primarul general, Adriean Videanu.
Angajatii CFR nu sunt multumiti de oferta Guvernului, privind majorarea salariilor cu doar 10%, procente acordate in doua transe, in aprilie si in octombrie. Feroviarii cer o majorare cu cel putin 18% din salarii si imbunatatirea conditiilor de munca.
Ultimele negocieri au avut loc pe 5 martie. In acest timp, sindicatele si administratia nu s-au mai intalnit pentru discutii.
In urma cu doua saptamani, peste 50.000 de angajati ai CFR au intrat in greva de avertisment pentru 2 ore, iar trenurile au ramas in gari. Potriit CFR, aproximativ 10.000 de calatori au fost afectati de intreruperea lucrului.