Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Alba-neagra in versiune Carrefour

Campania "Cuponul Surpriza" este facuta praf de catre internauti * Clientii hypermarketului se plang ca nu au unde sa reclame


Dupa ce Ziua v-a relevat practicile Carrefour in raport cu clientii, precum si calitatea marfii si preturile umflate, ia acuma in vizor promotiile retailer-ului din Hexagon.
Nemultumirile celor care se considera pacaliti de promotia "Cuponul surpriza" se gasesc pe forumuri. Ziua a intrat doar pe unul dintre ele, softpedia.ro, iar opiniile negative de pe acest forum abunda. Nu am ales in mod special postarile negative. Intrati pe forum si veti gasi doar opinii negative la cuponiada Carrefour. Desigur, acestea nu pot fi definitorii, dar ridica semne de intrebare la modul in care sunt orga­nizate asemenea promotii.
Surprizele cuponului
Postarile fac referire la Loteria publicitara "Cuponul surpriza", desfasurata in perioada 24 iunie - 20 iulie, anul curent, in 23 de hiper­market-uri Carrefour din Romania. Valoarea totala a premiilor
se ridica la fix 5.5523.168 de lei. In acest sens societatea e acoperita: regu­lamentul este stufos si ocro­teste, in mod sigur, imaginea retailer-ului. Si ca lucrurile sa fie sigure pentru organizator, la regulament sunt atasate inca cinci anexe. Regulamentul este beton, dar lucrurile stau cu totul altfel in teren. Pos­tarile celor care se considera pacaliti de campania "Cuponul surpriza" nu sunt o surpriza, ele ridica valul pus discret peste rafturile Carrefour. "Dar, este o mare prostie, facuta de o companie privata. Daca era ceva legat de institutiile statului nu mai spuneam nimic. Eu cred ca singura solutie este sa apara un articol in vreun ziar national. Altfel, nu vor pati nimic!", trage concluzia Junior pe forum.
Iata cateva pasaje din regulament, care stabilesc modul de functionare al tombolei: "In momentul achitarii cumparaturilor la casele de marcat clientii vor primi, in limita numarului de tichete imprimate de catre organizator, un singur Cartonas Cuponul Surpriza, pentru fiecare 50 RON cheltuiti la cumparaturi". Pana aici totul este OK! Potrivit regulamentului, posesorii de cartonase pentru a vedea daca sunt castigatori trebuie sa puna zona criptata a cuponului peste semnalul luminos rosu care apare pe ecranul televizorului pe durata spotului si sa vezi minune, zona criptata se va decrip­ta....dar, de aici lucrurile se incurca si dau nastere la interpretari.
Cine sorteaza pe rosu?
"De asemenea, in vederea decriptarii mesajului inscris pe fiecare Cartonas, posesorii Cupoanelor Surpriza pot apropia Cartonasul de orice suport de culoare rosu intens", mai spune regula­men­tul. Deci, ce rost mai are sa urmaresti spoturile cu Banica jr. si Zana sa si sa te mascaresti in fata televizorului, daca zona crip­tata se vede oricum. "E o mare magarie, pentru ca daca nu esti daltonist, in momentul in care le pui pe ceva care are culoare rosie - chiar culoarea pre­ponderenta in magazine - se poate citi foarte usor", posteaza Eiffel. Iar forumistul continua: "Nu vad nici eu cine i-ar impiedica pe cei prin mainile carora trec acele tichete sa le sorteze si sa-si opreasca premiile pentru cunostiinte/ru­de". Iar, Raduupri noteaza: "...e clar teapa....asa ca ieri cand am fost din nou la cumparaturi m-am uitat la vanzatoare cum da tichetele ....a scos dintr-o gramada si a numarat 10 cartonase dupa care din alta parte trei cartonase..bineinteles cele 10 necastigatoare si cele trei castigatoare...deci ei au gra­mezi separate castigatoare si necastigatoare...". Ricardo, trage concluzia: "Cine ar fi nebun din magazin
sa iti dea tie unul castigator?...daca pui tichetul in dreptul unui obiect colorat, rosu, portocaliu etc. vezi exact ce scrie pe el! Nu sunt securizate in nici un fel! Mare por­carie!...Cred ca nici nu exista acele premii!". Iar, interpelarile continua in acelasi ton.
La gazeta de perete
Cireasa pe tort o pune tot o prevedere din regulamentul tombolei care da dreptul de folosire a imaginii proprii, retailer-ului francez. Este o practica uzuala si am constatat, la locul faptei, ca nimeni din Carrefour nu explica acest lucru. Asa incat contra a trei, patru cupoane te trezesti cu chipul tau de consumator anonim pe vreun panou. Si normal, ar trebui sa fii mandru de asta!
Ce zice regulamentul: "Prin acceptarea premiului castigat, castigatorul este de acord ca numele, datele sale de identificare sau fotografia sa sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator in materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (castigatorul) sa emita pretentii financiare impotriva organiza­torului pentru realizarea acestor operatiuni".
Vorba Zanei: "Surprize, surprize!"

Blog Archive

Scoruri Fotbal In Direct: Alba-neagra in versiune Carrefour
Scoruri Fotbal In Direct: Alba-neagra in versiune Carrefour
Scoruri Fotbal In Direct: Alba-neagra in versiune Carrefour
Scoruri Fotbal In Direct: Alba-neagra in versiune Carrefour