Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

"Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."

La cinci fix, senatorii lasa balta legea la care lucreaza, ies din sala de plen si ciucuri-ciucuri se posteaza in fata Panasonicelor de pe holuri si de la bufet. Faptul ca Traian Basescu intarzie cu transmisia in direct de la Palatul Cotroceni este luat de cei mai multi ca un nou gest de impolitete fata de Legislativ. La cinci si cinci bataie din picioare si fac presupuneri dintre cele mai diverse: ca s-a intamplat ceva, ca este o strategie, ca nu mai vine. La cinci si zece Basescu apare si grupul care sta conectat la Antena 3 (pesedistii, conservatorii, peremisti, cativa udemeristi) izbucneste in ras la remarca altfel discretului pesedist Traian Novolan care se mira in gura mare: "Baaa, da ce freza are.

" Nu, n-are alta freza, de vina este doar banda de sus de pe ecran, cea pe care sta scris "In direct" si care ii scalpeaza lui Traian Basescu un centimetru din cap, de zici ca are mesa. Veselia grupului contrasteaza cu fata crispata a lui Traian Basescu. "E negru..." observa peseditul Ioan Chelaru, in timp
ce colegul sau Doru Ioan Taracila il ogoieste pe presedinte de la distanta cu un cantecel din repertoriul Margaretei Paslaru: "Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."

Aparitia lui Marko Bela in sanul grupului coincide cu marturisirea lui Traian Basescu legata de faptul ca UDMR s-a razgandit in cursul diminetii si a inclinat spre amanarea euroalegerilor. Acest lucru ii face pe pesedistii Doru Ioan Taracila, Ion Vasile si Ilie Sarbu sa-l primeasca pe Marko Bela in "noua majoritate" cu urale de simpatie. Modest, acesta se indeparteaza pentru pastrarea echilibrului politic.

Un monument de resemnare, senatorul PD Dan Carlan nu participa la haiul general. Basescu abordeaza tema grava a "primenirii" clasei politice, moment in care baietii veseli ai clasei Sarbu si Taracila il iau pe Carlan in balon: "Auzi, Dane, ca trebuie sa te primenesti..."

Blog Archive

Scoruri Fotbal In Direct: "Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."
Scoruri Fotbal In Direct: "Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."
Scoruri Fotbal In Direct: "Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."
Scoruri Fotbal In Direct: "Nu mai plange, baby/ Plansul n-are rost..."