Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Puscarie pentru "caritasuri", alba-neagra, pariuri auto, lupte de caini si cocosi

icentele pentru activitatea de cazino vor fi acordate numai pentru zone turistice, iar in Capitala numarul cazinourilor va fi limitat

Persoanele care organizeaza, desfasoara, inlesnesc sau participa la jocuri de tip alba-neagra sau pariuri pentru curse auto
, lupte de caini sau de cocosi ori jocuri de tip piramidal pot ajunge dupa gratii. Prevederea este inclusa in proiectul de lege privind jocurile de noroc, aflat in dezbatere publica. Tot in categoria infractiunilor au fost incluse organizarea de jocuri on-line prin sisteme
de comunicatii de tip internet, de jocuri de tip bingo organizate prin retelele de televiziune sau prin alte mijloace de transmisie asimilate.

Organizatorii de jocuri de noroc vor trebui sa obtina de la Ministerul Finantelor Publice (MFP) o autorizatie de exploatare a jocurilor de noroc pentru fiecare mijloc de joc sau locatie, dar si o licenta de organizare - ambele in baza unei taxe consistente.
Pentru a obtine cele doua documente obligatorii in desfasurarea activitatii, organizatorii de jocuri de noroc trebuie sa nu aiba nici un fel de datorii la buget si sa constituie o garantie pentru acoperirea riscului de neplata a datoriilor catre buget.

Principalele modificari propuse de MFP se refera la clasificarea jocurilor de noroc si excluderea din aceasta categorie a actiunilor organizate de agentii economici in scopul stimularii vanzarilor. Totodata, va exista obligativitatea din partea organizatorilor de a avea o valoare minima a capitalului social subscris si varsat la data solicitarii licentei. Legiuitorul intentioneaza sa limiteze numarul agentilor economici cu un asemenea obiect de activitate prezenti pe piata, cele mai stricte conditii existand in cazul cazinourilor. "Licentele pentru activitatea de cazino vor fi acordate numai pentru zone turistice definite conform clasificarii Agentiei Nationale pentru Turism", se arata in proiectul de act normativ. Si pentru Capitala urmeaza sa fie stabilit un numar maxim de licente, iar Loteria Nationala va detine, in continuare, monopolul pe jocurile loteristice.

La capitolul noutati mai figureaza obligativitatea impunerii veniturilor realizate din exploatarea masinilor electronice cu castiguri pentru premiile acordate din "jack-pot", dar si obligatia organizatorilor de a achita taxele de autorizare anticipat sau in patru rate trimestriale egale, din care prima rata va fi achitata anticipat.

Exploatarea mijloacelor de joc poate fi facuta numai cu personalul propriu al organizatorilor, existand si obligativitatea detinerii in proprietate a mijloacelor de joc pentru activitatea de cazinou, bingo in sala si cea de pariuri. Organizatorii de pariuri vor fi obligati sa utilizeze un program informatic unic la nivelul societatii, iar controlul tehnic al masinilor, instalatiilor, dispozitivelor, meselor de jocuri de noroc si altor mijloace de joc va fi exercitat de catre Biroul
Roman de Metrologie Legala. In timp
ce unele amenzi vor fi majorate substantial, unele contraventii vor fi avansate la stadiul de infractiune. "Nu cred ca jocurile de noroc sunt un domeniu care ar trebui incurajat, ele fiind mai mult in partea viciilor decat a nevoilor, dar admitand ca se situeaza in partea nevoilor imi doresc un act normativ echitabil pentru actorii din aceasta piata", a motivat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

Blog Archive

Scoruri Fotbal In Direct: Puscarie pentru "caritasuri", alba-neagra, pariuri auto, lupte de caini si cocosi
Scoruri Fotbal In Direct: Puscarie pentru "caritasuri", alba-neagra, pariuri auto, lupte de caini si cocosi
Scoruri Fotbal In Direct: Puscarie pentru "caritasuri", alba-neagra, pariuri auto, lupte de caini si cocosi
Scoruri Fotbal In Direct: Puscarie pentru "caritasuri", alba-neagra, pariuri auto, lupte de caini si cocosi